Konkurs na najlepszą recepturę ciastka promującego Bielsko-Białą

 

  W dniu 28 kwietnia upłynął termin zgłoszeń do konkursu „na najlepszą recepturę ciastka promującego Bielsko-Białą”. Do biura organizacyjnego wpłynęły 23 zgłoszenia. Po analizie zgłoszeń w zakresie zgodności z regulaminem, do konkursu zakwalifikowano wszystkie zgłoszenia. 24 uczestnikiem będzie laureat konkursu cukierniczego z okazji 70 rocznicy połączenia miast Bielska i Białej organizowanego w dniu 10 maja br przez Zespół Szkół gastronomicznych i handlowych z Bielska-Białej. Lista zakwalifikowanych jest ujęta w załączniku.

 Finał konkursu odbędzie się w dniu 18 maja br. w centrum konferencyjnym hotelu „Dębowiec” w Bielsku-Białej Wyroby konkursowe będą przyjmowane od godz. 8.00, a jury rozpocznie ocenę przygotowanych ciastek od godz. 11.00

Lista zakwalifikowanych osób do konkursu na najlepsza recepturę ciastka

................................................................................................................................................................................................................

Wydział Kultury i Promocji Urzędu Miejskiego w Bielsku-Białej z inicjatywy Pana Prezydenta Jarosława Klimaszewskiego jest organizatorem Konkursu na najlepszą recepturę ciastka promującego Bielsko-Białą. Ciastko ma być wizytówką miasta i powinno docelowo znaleźć się w asortymencie sprzedaży jak największej liczby punktów w Bielsku-Białej. Do udziału w Konkursie zapraszamy: pracownie cukiernicze i ciastkarskie. Regulamin i karta zgłoszenia do pobrania poniżej.

Zgłoszenia należy przesłać drogą mailową lub pocztą tradycyjną w terminie do 28 kwietnia 2021 r.            

Zapraszamy do udziału w Konkursie

 

2021 04 06 ZAPROSZENIE OD PREZYDENTA MIASTA BIELSKA-BIAŁEJ

2021 04 06 OGŁOSZENIE KONKURSU NA NAJLEPSZĄ RECEPTURĘ CIASTKA PROMUJĄCEGO BIELSKO-BIAŁĄ

2021 04 06 KONKURS KARTA ZGŁOSZENIA

2021 04 06 ZGODY UCZESTNIKA

................................................................................................................................................................................................................